Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Valaisin

Yazz

Valaisin Yazz on hauska valaisin, joka on valmistettu taipuisista puolijäykistä johdoista, joiden avulla käyttäjä voi taipua mihin tahansa mielentilaan sopivaan muotoon. Mukana on myös kiinnitetty jakki, jonka avulla on helppo yhdistää useampi kuin yksi yksikkö. Yazz on myös esteettisesti houkutteleva, käyttäjäystävällinen ja taloudellinen. Konsepti syntyi ideasta minimoida valaistus sen perusedellytyksiin kauneuden lopullisena ilmaisuna menettämättä esteettistä vaikutusvaloaan, koska teollinen minimalismi on taide itsessään.

Projektin nimi : Yazz, Suunnittelijoiden nimi : Dalia Sadany, Asiakkaan nimi : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Yazz Valaisin

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.