Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Led-Päivänvarjo

NI

Led-Päivänvarjo NI toteuttaa huonekalujen odotukset tavalla, että ne eivät palvele vain yhtä toimintoa. Yhdistämällä innovatiivisesti ylellisyysmarkkinoille räätälöity päivänvarjo ja puutarhasoihtu, se ilahduttaa ihmisiä päivästä iltaan, aurinkotuoleiden vieressä tai joen varrella. Omistetulla sormen tunnistimella varustetulla OTC: llä (yhden kosketuksen himmennin) käyttäjät voivat hallita 3-kanavaisen valaistusjärjestelmän kirkkautta helposti erikseen. Hyväksymällä matalajännitteisen 12 V: n LED-ohjaimen, joka tuottaa vähän lämpöä, NI tarjoaa energiatehokkaan virtalähteen järjestelmälle, jossa on yli 2000 kpl 0,1 W LEDiä.

Projektin nimi : NI , Suunnittelijoiden nimi : Terry Chow, Asiakkaan nimi : FOXCAT.

NI  Led-Päivänvarjo

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.