Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Monitoimikääre

Loop

Monitoimikääre Loop on monitoiminen kääre vaatekaappisi tai kodin käyttöä varten. Silmukan koko on 240cmx180cm. Loop-tekstiilien pinta ja rakenne on 100% luotu käsin, käyttämällä käsinneulottua tekniikkaa, joka juontaa juurensa vuosisatoja. Loop-tekstiili on 93 yksilöllisesti käsintehtyä paneelia, jotka on liitetty toisiinsa. Loop käyttää 100% premium-luokan australialaista Alpaca-fleeceä. Alpakka on vähän allergeenia ja varmistaa sekä lämmön että hengittävyyden. Loop-tekstiilillä on verho ja muoto joustavuutta, kun taas sen 93 paneelilla varmistetaan sen veto ja vahva suorituskyky. Silmukka on valmistettu luonnollisista, uusiutuvista ja biohajoavista kuiduista

Projektin nimi : Loop, Suunnittelijoiden nimi : Miranda Pereira, Asiakkaan nimi : Daato.

Loop Monitoimikääre

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.