Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Potilaan Seurantajärjestelmä

Touch Free Life Care

Potilaan Seurantajärjestelmä Kosketusvapaa pelastushoitovuode on valmistettu sulautetuilla siruilla fysiologisten toimintojen seuraamiseksi. Potilaat voivat hallita patjan lämpötilaa ja sängyn sijaintia intuitiivisella käyttöliittymällä tarvitsematta kutsua sairaanhoitajaa näihin tehtäviin. Sairaanhoitaja käyttää myös tätä näyttöä ylläpitämään annettujen lääkkeiden ja nesteiden kirjaa, joka lähetetään sitten sairaanhoitoaseman rajapintaan. Sairaanhoitoaseman rajapinta näyttää ja ilmoittaa muutoksista parametreissä, kuten potilaan kehon lämpötila, verenpaine, nukkumistapa ja kosteustasot. Tlc: llä voidaan siis säästää paljon henkilöstötunteja.

Projektin nimi : Touch Free Life Care, Suunnittelijoiden nimi : nikita chandekar, Asiakkaan nimi : MIT Institute of Design.

Touch Free Life Care Potilaan Seurantajärjestelmä

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.