Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Potilaan Seurantajärjestelmä

Touch Free Life Care

Potilaan Seurantajärjestelmä Kosketusvapaa pelastushoitovuode on valmistettu sulautetuilla siruilla fysiologisten toimintojen seuraamiseksi. Potilaat voivat hallita patjan lämpötilaa ja sängyn sijaintia intuitiivisella käyttöliittymällä tarvitsematta kutsua sairaanhoitajaa näihin tehtäviin. Sairaanhoitaja käyttää myös tätä näyttöä ylläpitämään annettujen lääkkeiden ja nesteiden kirjaa, joka lähetetään sitten sairaanhoitoaseman rajapintaan. Sairaanhoitoaseman rajapinta näyttää ja ilmoittaa muutoksista parametreissä, kuten potilaan kehon lämpötila, verenpaine, nukkumistapa ja kosteustasot. Tlc: llä voidaan siis säästää paljon henkilöstötunteja.

Projektin nimi : Touch Free Life Care, Suunnittelijoiden nimi : nikita chandekar, Asiakkaan nimi : MIT Institute of Design.

Touch Free Life Care Potilaan Seurantajärjestelmä

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.