Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kannettavan Tietokoneen Kotelo

Olga

Kannettavan Tietokoneen Kotelo Kannettavan tietokoneen kotelo erityisellä hihnalla ja kiinnitä toinen kotelojärjestelmä. Materiaalin suhteen otin kierrätetyn nahan. On olemassa useita värejä, joista kukin voi valita oman. Tavoitteenani oli tehdä selkeä, mielenkiintoinen kannettava tietokonekotelo, jossa on helppo hoitaa hoitojärjestelmä ja jossa voit kiinnittää toisen kotelon, jos joudut kantamaan tutkittavissa olevia Mac book pro- ja Ipad- tai mini Ipad -laitteita mukanasi. Voit kantaa kotelon alla sateenvarjoa tai sanomalehteä. Helposti vaihdettava kotelo joka päivä vaativaksi.

Projektin nimi : Olga, Suunnittelijoiden nimi : Ari Korolainen, Asiakkaan nimi : Private Case.

Olga Kannettavan Tietokoneen Kotelo

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.