Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lautapeli

Boo!!

Lautapeli Boo !! on iso lautapeli, joka on suunniteltu sisältävän kaiken toiminnan syntymäpäivien piristämiseksi, mutta kauhistuttavalla silmäyksellä. Se on suunniteltu hajoavaksi pieneksi laatikoksi, joka vangitsee kaikki maailman aaveet. Pienen laatikon sisällä on valtava leikkimatto, jonka ympärille kaikki juhlan lapset voivat kokoontua ja leikkiä mukavasti. Kohderyhmän alaikärajaksi vahvistetaan vähintään 6 vuotta, Boo !! on suunniteltu joukkona jalkakäytäviä kummitetulle tielle, joka sisältää useita seikkailuja ja toiminta-alueita.

Projektin nimi : Boo!!, Suunnittelijoiden nimi : Gülru Mutlu Tunca, Asiakkaan nimi : 2GDESIGN.

Boo!! Lautapeli

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.