Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lautapeli

Boo!!

Lautapeli Boo !! on iso lautapeli, joka on suunniteltu sisältävän kaiken toiminnan syntymäpäivien piristämiseksi, mutta kauhistuttavalla silmäyksellä. Se on suunniteltu hajoavaksi pieneksi laatikoksi, joka vangitsee kaikki maailman aaveet. Pienen laatikon sisällä on valtava leikkimatto, jonka ympärille kaikki juhlan lapset voivat kokoontua ja leikkiä mukavasti. Kohderyhmän alaikärajaksi vahvistetaan vähintään 6 vuotta, Boo !! on suunniteltu joukkona jalkakäytäviä kummitetulle tielle, joka sisältää useita seikkailuja ja toiminta-alueita.

Projektin nimi : Boo!!, Suunnittelijoiden nimi : Gülru Mutlu Tunca, Asiakkaan nimi : 2GDESIGN.

Boo!! Lautapeli

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.