Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sohvapöytä

Prism

Sohvapöytä Prisma on pöytä, joka kertoo tarinan. Riippumatta siitä, missä kulmassa katsot tätä pöytää, se näyttää sinulle jotain uutta. Kuten valoa heijastava prisma - tämä taulukko ottaa väripainoja, jotka nousevat yhdestä palkista, ja muuntaa ne kehyksensä yli. Kutomalla ja kiertämällä sen lineaarista geometriaa tämä taulukko muuttuu pisteestä pisteeseen. Värien sekoittumisen sokkelo luo pintoja, jotka sulautuvat yhteen muodostaen kokonaisuuden. Prismalla on muodoltaan ja toiminnaltaan minimalismi, mutta yhdistettynä siinä olevaan monimutkaiseen geometriaan, se paljastaa jotain odottamatonta ja toivottavasti hieman käsittämätöntä.

Projektin nimi : Prism, Suunnittelijoiden nimi : Maurie Novak, Asiakkaan nimi : MN Design.

Prism Sohvapöytä

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.