Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Uusklassinen Asuinpaikka Uudelleenkäytetty

Neoclassic Wellness

Uusklassinen Asuinpaikka Uudelleenkäytetty Uusklassinen asuinpaikka, joka on uusittu mukauttamaan hyvinvointi ja kylpylä. Ottaen huomioon hienostuneet rappauskoristeet, antiikkiset tammepuulattiat ja luonnollinen päivänvalo, suunnittelusehdotuksena oli tuoda esille materiaaleja, jotka vetävät erottamiskyvyn vanhan ja uuden välillä. Lavaplasterin levitys lattialle ja seinälle, laminoidut muotit, lasi- ja kvartsi-mosaiikit hallitsevat sisustusta, kun taas värivalikoima määrittelee klassisen identiteetin. Lämpimät maanläheiset sävyt lisäävät antiikin patinaa, kun taas mustan voima metallisissa piirteissä lisää dynaamisen elementin uusklassismin lähettämä romantiikka.

Projektin nimi : Neoclassic Wellness, Suunnittelijoiden nimi : Helen Brasinika, Asiakkaan nimi : Vivify_The beauty lab.

Neoclassic Wellness Uusklassinen Asuinpaikka Uudelleenkäytetty

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.