Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Uusklassinen Asuinpaikka Uudelleenkäytetty

Neoclassic Wellness

Uusklassinen Asuinpaikka Uudelleenkäytetty Uusklassinen asuinpaikka, joka on uusittu mukauttamaan hyvinvointi ja kylpylä. Ottaen huomioon hienostuneet rappauskoristeet, antiikkiset tammepuulattiat ja luonnollinen päivänvalo, suunnittelusehdotuksena oli tuoda esille materiaaleja, jotka vetävät erottamiskyvyn vanhan ja uuden välillä. Lavaplasterin levitys lattialle ja seinälle, laminoidut muotit, lasi- ja kvartsi-mosaiikit hallitsevat sisustusta, kun taas värivalikoima määrittelee klassisen identiteetin. Lämpimät maanläheiset sävyt lisäävät antiikin patinaa, kun taas mustan voima metallisissa piirteissä lisää dynaamisen elementin uusklassismin lähettämä romantiikka.

Projektin nimi : Neoclassic Wellness, Suunnittelijoiden nimi : Helen Brasinika, Asiakkaan nimi : Vivify_The beauty lab.

Neoclassic Wellness Uusklassinen Asuinpaikka Uudelleenkäytetty

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.