Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Se On Seinälle Ripustettu Wc-Pannu

SEREL Purity

Se On Seinälle Ripustettu Wc-Pannu Vaikka Purity-wc-kulho pääsee pehmeiden siirtymisten dominointiin, se jättää myös yksinkertaiset ja minimaaliset tuulet ympäristöön. Sen lisäksi, että se vaikuttaa käyttäjään esteettisesti, se kohtaa myös puhtauden ja viattomuuden sekä kunnioittaa luontoa. Yleinen lähestymistapa helposti irrotettavien, lukitusmekanismin sisältävien wc-istuimien istuinkotelosarjan suunnittelussa on toiminnanohjauspainikkeet, jotka asetetaan kannesarjan sisäosaan. Painikkeet, joihin käyttäjä koskettaa, asetetaan alueille, jotka ovat vaikeimpia likaantua, joten tämä antaa lisäetua hygieniaan.

Projektin nimi : SEREL Purity, Suunnittelijoiden nimi : SEREL Seramic Factory, Asiakkaan nimi : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

SEREL Purity Se On Seinälle Ripustettu Wc-Pannu

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.