Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Se On Seinälle Ripustettu Wc-Pannu

SEREL Purity

Se On Seinälle Ripustettu Wc-Pannu Vaikka Purity-wc-kulho pääsee pehmeiden siirtymisten dominointiin, se jättää myös yksinkertaiset ja minimaaliset tuulet ympäristöön. Sen lisäksi, että se vaikuttaa käyttäjään esteettisesti, se kohtaa myös puhtauden ja viattomuuden sekä kunnioittaa luontoa. Yleinen lähestymistapa helposti irrotettavien, lukitusmekanismin sisältävien wc-istuimien istuinkotelosarjan suunnittelussa on toiminnanohjauspainikkeet, jotka asetetaan kannesarjan sisäosaan. Painikkeet, joihin käyttäjä koskettaa, asetetaan alueille, jotka ovat vaikeimpia likaantua, joten tämä antaa lisäetua hygieniaan.

Projektin nimi : SEREL Purity, Suunnittelijoiden nimi : SEREL Seramic Factory, Asiakkaan nimi : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

SEREL Purity Se On Seinälle Ripustettu Wc-Pannu

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.