Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuuletettu Kääntöovi

JPDoor

Tuuletettu Kääntöovi JPDoor on käyttäjäystävällinen kääntöovi, joka sulautuu jalousie-ikkunajärjestelmään, joka auttaa luomaan ilmanvaihtovirtauksen ja samalla säästää tilaa. Suunnittelussa on kyse haasteiden hyväksymisestä ja ratkaisemisesta yksilöllisellä tutkimuksella, tekniikoilla ja uskomalla. Mitään malleja ei ole oikein tai väärin, se on todella subjektiivinen. Kuitenkin hienot mallit täyttävät loppukäyttäjien tarpeet ja vaatimukset tai niillä on suuri vaikutus yhteisöön. Maailma on täynnä erilaista suunnittelutapaa jokaisessa nurkassa, joten älä luopu tutkimasta, "pysy nälkä, jätä tyhmäksi - Steve Job".

Projektin nimi : JPDoor, Suunnittelijoiden nimi : Jerome Thia, Asiakkaan nimi : Exuidea Design.

JPDoor Tuuletettu Kääntöovi

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.