Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hyllyjärjestelmä

bibili

Hyllyjärjestelmä Nämä tyylikkäät ja klassiset käsityöt tekevät näistä hyllyistä vahvan persoonallisuuden. Tämä johtuu kolmion muotoisten pystyasentojen käänteisestä asettamisesta, mikä johtaa kiertymisliikkeeseen, joka soi yksikön eri syvyyksillä sen korkeuden yli. Tuotettu dynaaminen vaikutus antaa huonekaluille melkein inhimillisen asenteen: riippuen siitä, mistä sitä katsellaan, se näyttää katselevan olkansa yli ja / tai kuunnellen ovia. "Bibili" -hyllyt valmistetaan erikokoisina moduuleina. Siksi on mahdollista luoda piirrettyjä seiniä, joissa on vilkas graafinen vaikutus.

Projektin nimi : bibili, Suunnittelijoiden nimi : Rosset Thierry Michel, Asiakkaan nimi : Thierry Michel Rosset - Olution.

bibili Hyllyjärjestelmä

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.