Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuoli

DARYA

Tuoli Itse asiassa tämä tuoli on inspiroinut kaunista teini-ikäistä tyttöä, kaunista, leikkisää tyttöä, joka on lähtöisin, tyylikäs ja silti rento! pitkillä äänisen käsivarret ja jalat. tämä on tuoli, jonka olen suunnitellut rakkaudella, ja se on kaikki käsin veistetty. Tuon tytön nimi on "Darya".

Projektin nimi : DARYA, Suunnittelijoiden nimi : Ali Alavi, Asiakkaan nimi : Ali Alavi design.

DARYA Tuoli

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.