Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pöytävalaisin

Aida

Pöytävalaisin Henkilökohtaisesti inspiroin luonnossa eläviä eläimiä, ja useimmissa malleissani mieluummin otan käyttöön luonnollisia muotoja kuin geometrisia muotoja. Pöytävalaisin on yksi suosikkikohteistani sisustussuunnittelussa. Tämän pöytävalaisimen suunnittelun on inspiroinut Horn of ram (kosteampi). Olen yrittänyt luoda veistoksellisen ja koristeellisen muodon, joka toimii pöytävalaisimena.

Projektin nimi : Aida, Suunnittelijoiden nimi : Ali Alavi, Asiakkaan nimi : Ali Alavi design.

Aida Pöytävalaisin

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.