Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pesuallas

Spiral

Pesuallas Makea vesi on yksi arvokkaimmista luonnonvaroista; Olemme kuulleet tarinoita ja legendoja, jotka käärmeet vartioivat arvokkaita ja arvokkaita aarteita. Siksi olemme inspiroineet käärmeestä, joka kääritty kartiomaisen vesialtaan ympärille suojelemaan sitä. Toinen ominaisuus on, että käsien avaaminen vesijohtoon ei välttämättä ole miellyttävä kaikille julkisissa paikoissa. Tässä mallissa poljinta käytetään avaamaan ja sulkemaan hana painamalla jalkapoljinta.

Projektin nimi : Spiral, Suunnittelijoiden nimi : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Asiakkaan nimi : AQ QALA BINALAR.

Spiral Pesuallas

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.