Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pesuallas

Spiral

Pesuallas Makea vesi on yksi arvokkaimmista luonnonvaroista; Olemme kuulleet tarinoita ja legendoja, jotka käärmeet vartioivat arvokkaita ja arvokkaita aarteita. Siksi olemme inspiroineet käärmeestä, joka kääritty kartiomaisen vesialtaan ympärille suojelemaan sitä. Toinen ominaisuus on, että käsien avaaminen vesijohtoon ei välttämättä ole miellyttävä kaikille julkisissa paikoissa. Tässä mallissa poljinta käytetään avaamaan ja sulkemaan hana painamalla jalkapoljinta.

Projektin nimi : Spiral, Suunnittelijoiden nimi : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Asiakkaan nimi : AQ QALA BINALAR.

Spiral Pesuallas

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.