Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Veitsi Lohko

a-maze

Veitsi Lohko A-sokkelo veitselohkon suunnittelulla pyritään stimuloimaan henkisiä ja visuaalisia aistejamme tasavertaisesti. Veitsien varastointi- ja järjestelytapa on inspiroitu ainutlaatuisesti lapsuuden pelistä, joka meille kaikille on tuttu. Yhdistämällä estetiikka ja toiminnallisuus täydellisesti yhteen, labyrintti palvelee tarkoitustaan ja mikä tärkeintä, rakentaa yhteyden meihin, joka herättää uteliaisuuden ja hauskanpitoa. Puhtaassa muodossaan labyrintti antaa meille mahdollisuuden nauttia yksinkertaisuudestaan, joka tekee paljon enemmän vähemmällä. Siksi tästä sokkelo tekee aidosta tuoteinnovaatiosta unohtumattoman käyttökokemuksen ja vastaavan ulkonäön.

Projektin nimi : a-maze, Suunnittelijoiden nimi : Prompong Hakk, Asiakkaan nimi : SNF a brand by WIKO Cutlery.

a-maze Veitsi Lohko

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.