Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ostoskeskus

Fluxion

Ostoskeskus Tämän ohjelman inspiraatio on muurahaismäistä, joilla on ainutlaatuinen rakenne. Vaikka muurahaisten kukkuloiden sisäinen rakenne on hyvin monimutkainen, se voi rakentaa valtavan ja tilatun valtakunnan. Tämä kuvaa sen arkkitehtonisen rakenteen olevan erittäin järkevä. Samaan aikaan muurahaisten kukkuloiden sirojen kaarien sisäpuolelle rakennetaan mahtava palatsi, joka näyttää erityisen hienoilta. Siksi suunnittelija käyttää muurahaisen viisautta viitteenä rakentaakseen sekä taiteellista että hyvin rakennettua tilaa sekä muurahaismäkiä.

Projektin nimi : Fluxion, Suunnittelijoiden nimi : Zhipeng Kang, Asiakkaan nimi : HUAQIAO UNIVERSITY.

Fluxion Ostoskeskus

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.