Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Suihku

Rain Soft

Suihku Luonnon vesiputousnäkymä voi houkutella kaikkia, ja katsomalla sitä tai suihkuttamalla alla, voi luoda rentouttavan hakkuiden. Joten tarvittiin simuloimaan vesiputouksen rentouttavaa näkymää talojen ja huoneistojen sisäpuolella, jotta voi kokea suihkussa ilon. kotona vesiputous alla. Tässä mallissa on kahden tyyppisiä roiskeita. Fist-tila: Veden tiheys tai konsentraatio on keskellä ja ruumiin voi pestä Toinen tila: Vesi kaadetaan pystysuoraan renkaan ympäröivään muotoon ja voidaan käyttää shampoota, ja hänet ympäröi vesiseinä ja tämä seinä voi olla l

Projektin nimi : Rain Soft , Suunnittelijoiden nimi : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Asiakkaan nimi : AQ QALA BINALAR.

Rain Soft  Suihku

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.