Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Virkistysmahdollisuudet

Winter under the roof

Virkistysmahdollisuudet Astanassa ei ole vuoristo helpotusta. Maastohiihtokeskukselle ja kilpailulle valmistautumiseksi alppihiihtoon keksittiin esine, nimeltään sisähiihtokeskus. Se tarjoaa kolmen tyyppisiä polkuja erilaisille hiihtoominaisuuksille. Suunniteltu seisontateline katsojille urheilutapahtumien seuraamiseksi. Hotelli on suunniteltu ulkomaisille urheilijoille ja vierailukeskukselle. Julkisivulla heijastuu ajatus lumen peittämästä vuorikortista jään kanssa. Tukikeskuksen tynnyrit muistuttavat jääpuikkoja. Tällaisen keskuksen ajatuksena oli hiihtämisen edistäminen Kazakstanissa.

Projektin nimi : Winter under the roof, Suunnittelijoiden nimi : Ozimuk Tatyana, Asiakkaan nimi : The diploma project.

Winter under the roof Virkistysmahdollisuudet

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.