Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sensuroitu Hana

miscea LIGHT

Sensuroitu Hana Miscea LIGHT -sarjan anturilla aktivoiduissa hanoissa on integroitu saippuan annostelija, joka on suunniteltu suoraan hanaan mukavuuden ja käsien hygienian kannalta parhaiden hyötyjen aikaansaamiseksi. Nopeaa ja luotettavaa anturitekniikkaa käyttämällä se antaa saippuaa ja vettä hygieenisen ja ergonomisen käsien pesukokemuksen saamiseksi. Sisäänrakennettu saippuanannostelija aktivoituu, kun käyttäjän käsi kulkee saippua-alan yli. Saippua annostellaan vasta sitten, kun käyttäjän käsi on asetettu hanan saippuaaukon alle. Vesi voidaan vastaanottaa intuitiivisesti pitämällä kädet veden poistoaukon alla.

Projektin nimi : miscea LIGHT, Suunnittelijoiden nimi : Rob Langendijk, Asiakkaan nimi : miscea GmbH.

miscea LIGHT Sensuroitu Hana

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.