Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rengas Ja Korvakoru

Droplet Collection

Rengas Ja Korvakoru Droplet -koruvalikoima vetää inspiraatiota vesipisaroiden rauhallisuudesta ja kauneudesta. Yhdistämällä 3D-suunnittelu ja perinteinen työpöytätekniikka, se tutkii pisaroiden muodostumista lehdelle. Kiillotettu 925 hopeaviimeistely jäljittelee vesipisaroiden heijastavaa pintaa, samalla kun makean veden helmet on myös leikkisästi integroitu muotoiluun. Kukin renkaan ja korvakorujen kulma osoittaa erilaisen muodon, pitäen mallin monipuolisena.

Projektin nimi : Droplet Collection, Suunnittelijoiden nimi : Lisa Zhou, Asiakkaan nimi : Little Rambutan Jewellery.

Droplet Collection Rengas Ja Korvakoru

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.