Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Liiketila & Vip-Odotushuone

Commercial Area, SJD Airport

Liiketila & Vip-Odotushuone Tämä projekti liittyy vihreän suunnittelun lentokenttien uuteen suuntaukseen maailmassa, se sisältää kauppoja ja palveluita terminaalissa ja saa matkustajan kokemaan hänen kokemuksensa aikana. VIHREÄ lentokenttäsuunnitelma sisältää vihreämmän ja kestävämmän lentoaseman muotoilun arvot, kaupallisen alueen koko valaistaan luonnollisella auringonvalolla kiitotien edessä olevan monumentaalisen lasisivun ansiosta. VIP Lounge on suunniteltu orgaanisen ja vanguardistisen solujen suunnittelukonseptin mielessä. Julkisivu sallii huoneen yksityisyyden estämättä näkymää ulkoa.

Projektin nimi : Commercial Area, SJD Airport, Suunnittelijoiden nimi : sanzpont [arquitectura], Asiakkaan nimi : sanzpont [arquitectura].

Commercial Area, SJD Airport Liiketila & Vip-Odotushuone

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.