Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sohvapöytä

Athos

Sohvapöytä Brasilialaisen modernistitaiteilijan Athos Bulcaon luomien mosaiikkipaneelien inspiroima piilotettu laatikolla varustettu sohvapöytä on suunniteltu tuomaan paneeliensa kauneus - ja niiden kirkkaat värit ja täydelliset muodot - sisätilaan. Yllä oleva inspiraatio yhdistettiin lasten käsityöhön, joka koostui neljästä tulitikkurasiasta, jotka oli liimattu yhteen rakentaakseen nukkotalon pöytä. Mosaiikkista johtuen taulukossa viitataan pulmarasiaan. Suljettuna laatikot eivät ole huomaamatta.

Projektin nimi : Athos, Suunnittelijoiden nimi : Patricia Salgado, Asiakkaan nimi : Estudio Aker Arquitetura.

Athos Sohvapöytä

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.