Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pylväspalkkirakenne

Brackets

Pylväspalkkirakenne Suunnittelu on tekninen ratkaisu, joka tarjoaa moduloituja järjestelmiä kattojen kattokelpoisten tilojen kunnostamiseksi kaikkialla maailmassa mukautuen kunkin rakennuksen aikaisempaan rakenteeseen. Yksi sen monitoiminnoista on sähkön säästäminen. Se oli myös esteettisesti suunniteltu toimimaan sisätiloissa joko sille tarkoitetulla verhouksella, erilaisissa materiaaleissa tai viimeistelyissä tai sisustusaiheilla, kuten työtasot, pöydät ja väliseinät. Se tarjoaa myös aurinkolämmitinjärjestelmän, joka tekee tiloista energisesti kestävän.

Projektin nimi : Brackets, Suunnittelijoiden nimi : Dalia Sadany, Asiakkaan nimi : Dezines Dalia Sadany Creations.

Brackets Pylväspalkkirakenne

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.