Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Digitaalinen Kello

PIXO

Digitaalinen Kello Konsepti aikoo "digitalisoida" mekaanisen kellon "liikkuvan numeron" 70-luvulla. PIXO pystyy näyttämään sujuvat animoidut "liikkuvat" numerot täydellä pistematriisinäytöllään. Toisin kuin muut digitaaliset kellot, joissa on työntäjät, PIXO: lla on vain käännettävä kruunu toimimaan kaikissa tiloissa, joihin kuuluvat: Aikatila, Maailman aika, Sekuntikello, 2 Hälytys, Tuntiäänet ja Ajastin. Kokonaissuunnittelu on suunnattu ihmisille, jotka pitävät digitaalisista tavaroista, joissa on uusi toteutus. Eri väriyhdistelmät ja unisex-kotelosuunnittelu sopivat erilaisiin käyttäjien mieltymyksiin.

Projektin nimi : PIXO, Suunnittelijoiden nimi : PIXO TEAM, Asiakkaan nimi : PIXO LIMITED COMPANY.

PIXO Digitaalinen Kello

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.