Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Muunnettavat Kahvilatuolit Ja Lepotuoleja

Twins

Muunnettavat Kahvilatuolit Ja Lepotuoleja Twins-sohvapöytäkonsepti on yksinkertainen. Ontossa sohvapöydässä on kaksi täysiä puisia istuimia. Pöydän oikea ja vasen pinta ovat itse asiassa kannet, jotka voidaan vetää ulos pöydän rungosta istuimien poiston mahdollistamiseksi. Istuimissa on taitettavat jalat, jotka on käännettävä niin, että tuoli saadaan oikeaan asentoon. Kun tuoli tai molemmat tuolit ovat ulos, kannet menevät takaisin pöytään. Kun tuolit ovat ulkona, pöytä toimii myös valtavana säilytyslokekona.

Projektin nimi : Twins, Suunnittelijoiden nimi : Claudio Sibille, Asiakkaan nimi : MFF.

Twins Muunnettavat Kahvilatuolit Ja Lepotuoleja

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.