Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ruokapöytä

Octopia

Ruokapöytä ArteNemus Octopia on mustekalan morfologiaan perustuva taulukko. Suunnittelu perustuu ellipsoidimuotoiseen keskusrunkoon. Kahdeksan orgaanisen muodon mukaista jalkaa ja käsivarsi ilmaantuu säteittäisesti ja ulottuu tästä keskuskeskuksesta. Lasikatto korostaa visuaalista pääsyä luomuksen rakenteeseen. Octopian kolmiulotteista ulkonäköä korostaa pintaviilun värin ja reunojen puun värin kontrasti. Octopian huippuluokan ulkonäköä korostavat poikkeuksellisen korkealaatuisten puulajien käyttö ja erinomainen työstö.

Projektin nimi : Octopia, Suunnittelijoiden nimi : Eckhard Beger, Asiakkaan nimi : ArteNemus.

Octopia Ruokapöytä

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.