Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kalenteri

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalenteri Rakennamme kaupunkeja kanssasi. NTT East Japan -yrityksen myynninedistämisen välittämä viesti sisältyy tähän pöytäkalenteriin. Kalenterilevyjen yläosa on leikkaus värikkäistä rakennuksista ja päällekkäiset arkit muodostavat yhden onnellisen kaupungin. Se on kalenteri, josta voi nauttia vaihtamalla rakennuslinjan maisemia joka kuukausi, ja se täyttää sinut tuntemasta olla onnellinen koko vuoden.

Projektin nimi : NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”, Suunnittelijoiden nimi : Katsumi Tamura, Asiakkaan nimi : NIPPON TELEGRAPH AND TELEPHONE EAST CORPORATION.

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town” Kalenteri

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.