Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Mausteastia

Ajorí

Mausteastia Ajorí on luova ratkaisu organisoida ja varastoida erilaisia mausteita, mausteita ja mausteita, tyydyttääkseen ja sovittamalla kunkin maan erilaiset kulinaariset perinteet. Sen tyylikäs orgaaninen muotoilu tekee siitä veistoksellisen kappaleen, josta saadaan erinomainen koriste, joka heijastuu keskustelun aloittajana pöydän ympärillä. Pakkaussuunnitelma on valkosipulin ihon innoittamaa, josta tulee ekologisen pakkauksen ainutlaatuinen ehdotus. Ajorí on ympäristöystävällinen suunnittelu planeetalle, luonnon inspiroima ja kokonaan luonnonmateriaaleista valmistettu.

Projektin nimi : Ajorí, Suunnittelijoiden nimi : Carlos Jimenez and Pilar Balsalobre, Asiakkaan nimi : photoAlquimia .

Ajorí Mausteastia

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.