Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuoli

5x5

Tuoli 5x5 tuoli on tyypillinen suunnitteluprojekti, jossa rajoitus tunnustetaan haasteena. Tuolin istuin ja selkänoja on valmistettu xilithistä, jota on erittäin vaikea muotoilla. Xilith on raaka-aine, joka löytyy 300 metriä maanpinnan alapuolelta ja yhdistetään hiilellä. Tällä hetkellä suurin osa raaka-aineesta heitetään pois. Ympäristön kannalta tämä materiaali tuottaa jätettä maan pinnalle. Siksi idea tuolin suunnittelusta näytti olevan erittäin provokatiivinen ja haastava.

Projektin nimi : 5x5, Suunnittelijoiden nimi : Barbara Princic, Asiakkaan nimi : Sijaj Hrastnik.

5x5 Tuoli

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.