Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Yrityssuunnittelu

Vivifying Minimalism

Yrityssuunnittelu Suunnitelman tarkoituksena oli luoda nykyaikainen tila, joka mukauttaa edistyneeseen tekniikkaan perustuvia terapioita ja tarjoaa samalla klassisia kylpylähoitoja. Tuloksena oli ehdotus luoda dynaaminen tila, joka lähettää tieteellisten laboratorioiden ankaruutta lisääen samalla tuttuja konnotaatioita lämpimistä klassisista sisätiloista. Maa-aulan inspiraatio tuli zen-filosofiasta ja kosmoksen diadisesta luonteesta. Valkoinen lavaplasterviittaus kliiniseen valkoiseen ja tieteelliseen syyyn, suklaanruskea klassisesta paletista, joka viittaa ihmisen halujen tyylikkäisiin konnotaatioihin.

Projektin nimi : Vivifying Minimalism, Suunnittelijoiden nimi : Helen Brasinika, Asiakkaan nimi : Vivify_The beauty lab.

Vivifying Minimalism Yrityssuunnittelu

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.