Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Orgaaniset Huonekalut Ja Veistokset

pattern of tree

Orgaaniset Huonekalut Ja Veistokset Ehdotus osioksi, joka käyttää havupuiden osia tehottomasti; toisin sanoen rungon yläosan hoikka osa ja juurten epäsäännöllinen muoto. Kiinnitin huomiota orgaanisiin vuosirenkaisiin. Partitioiden päällekkäiset orgaaniset kuviot loivat mukavan rytmin epäorgaanisessa tilassa. Tästä materiaalisyklistä syntyvien tuotteiden myötä orgaanisesta alueellisesta suunnasta tulee mahdollisuus kuluttajalle. Lisäksi jokaisen tuotteen ainutlaatuisuus antaa heille paljon suuremman arvon.

Projektin nimi : pattern of tree, Suunnittelijoiden nimi : Hiroyuki Morita, Asiakkaan nimi : studio Rope.

pattern of tree Orgaaniset Huonekalut Ja Veistokset

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.