Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Iso Huoneisto

Attractive Arc

Iso Huoneisto Tämä tapaus on joukko suuria litteän kerroksen huoneistoja ylimmässä kerroksessa. Rakennuspinta-ala on 260 neliömetriä. Kehittäjän sijoittaman asiakasryhmän tulisi olla perheet, joissa väestö on enemmän. Mutta tapauksen omistaja on kolmen hengen perhe. Joten alkuperäisen rakenteen hienosti järjestetyt toiminnot vaikuttavat triviaaleilta ja ahdasilta. Tämän mukaan olemme tehneet suhteellisen suuria muutoksia koko tilan pohjapiirrokseen. Hajonnut perinteisen perheen asettelutilan. Suurin osa toiminta-alueista on sumutettu, paitsi makuuhuoneet, kylpyhuoneet jne. Samanaikaisesti kotelona omistama

Projektin nimi : Attractive Arc, Suunnittelijoiden nimi : Sheng Tao, Asiakkaan nimi : DEESEN.

Attractive Arc Iso Huoneisto

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.