Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Logo

Samadara Ginige Personal Identity

Logo Samadara Ginige -henkilöllisyys (logo) on yksinkertaisuuden ja hienostuneisuuden symboli. Tyylikäs monogrammi, joka sisältää hänen nimikirjaimet ”s” ja “g”, on esitetty monissa gallerioissa ja artikkeleissa. Hänen logossaan, joka on piirretty yhdellä viivalla, kaksi kirjainta ovat luovasti yhteydessä toisiinsa ja toisiinsa paljastaen hänen mielikuvitukselliset suunnittelutaitonsa naisellisuuden ripauksella. Samadara on sekä suunnittelija että kehittäjä. Kokonaissuunnittelu muistuttaa meitä äärettömyyssymbolista, joka kuvaa hänen kykyä toimittaa loppupään ratkaisuja suunnittelusta kehitykseen.

Projektin nimi : Samadara Ginige Personal Identity, Suunnittelijoiden nimi : Samadara Ginige, Asiakkaan nimi : Samadara Ginige.

Samadara Ginige Personal Identity Logo

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.