Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Logo

Samadara Ginige Personal Identity

Logo Samadara Ginige -henkilöllisyys (logo) on yksinkertaisuuden ja hienostuneisuuden symboli. Tyylikäs monogrammi, joka sisältää hänen nimikirjaimet ”s” ja “g”, on esitetty monissa gallerioissa ja artikkeleissa. Hänen logossaan, joka on piirretty yhdellä viivalla, kaksi kirjainta ovat luovasti yhteydessä toisiinsa ja toisiinsa paljastaen hänen mielikuvitukselliset suunnittelutaitonsa naisellisuuden ripauksella. Samadara on sekä suunnittelija että kehittäjä. Kokonaissuunnittelu muistuttaa meitä äärettömyyssymbolista, joka kuvaa hänen kykyä toimittaa loppupään ratkaisuja suunnittelusta kehitykseen.

Projektin nimi : Samadara Ginige Personal Identity, Suunnittelijoiden nimi : Samadara Ginige, Asiakkaan nimi : Samadara Ginige.

Samadara Ginige Personal Identity Logo

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.