Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Monitoiminen Syöttötuoli

oUeat

Monitoiminen Syöttötuoli Nuuna kids design, jonka ovat perustaneet Bruna Vila ja Núria Motjé, suunnittelevat ja tuottavat monitoimihuonekaluja lapsille, erityislinjan koteihin, joissa on saman ikäisiä kaksosia tai sisaruksia. Valmistettu puusta ja valkoisesta taulun viimeistelystä, kokoelma on omistettu lapsille 6 kuukaudesta 10 vuoteen ja se on suunniteltu edistämään luovuutta ja leikkimistä, joka on lapsuuden päätoiminta. Lisäksi tämä huonekalu voidaan jatkuvasti kierrättää ja käyttää uudelleen, ja se vie mahdollisimman vähän tilaa mukauttaakseen sen jokaisen hetken tarpeisiin.

Projektin nimi : oUeat , Suunnittelijoiden nimi : nuun kids design, Asiakkaan nimi : Nuun kids design.

oUeat  Monitoiminen Syöttötuoli

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.