Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hanan Pesuallashana

Smooth

Hanan Pesuallashana Sileän hana-altaan sekoittimen suunnittelu on inspiroitu sylinterin puhtaimmassa muodossa, mikä tekee luonnollisesta seurauksesta putken, jossa se virtaa, kunnes se saavuttaa käyttäjän. Aiomme purkaa tavalliset monimutkaiset muodot, jotka tällaisella tuotteella on, mikä johtaa sileään lieriömäiseen ja melko minimalistiseen muotoon. Linjojen aiheuttamasta tyylikkäästä ilmeestä tulee melko yllättävää, kun tämä esine ottaa toimintonsa käyttöliittymänä, sillä tämä on malli, jossa yhdistyvät dynaaminen muotoilu ja pesualtaan sekoittimen täydellinen toimivuus.

Projektin nimi : Smooth, Suunnittelijoiden nimi : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Asiakkaan nimi : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Smooth Hanan Pesuallashana

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.