Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hanan Pesuallashana

Straw

Hanan Pesuallashana Straw-hana-altaan sekoittimen muotoilu on inspiroitunut nuorten ja hauskojen juomien olkien putkimuodoista, jotka tulevat virkistävään juomaan kesällä tai kuumalle juomaan talvella. Tämän projektin avulla halusimme luoda samanaikaisesti esineen nykyaikaisesta, hienosta ja hauskasta suunnittelusta. Olettaen, että pesuallas on säiliö, alkuperäisen idean tarkoituksena oli korostaa hanaa kosketuselementtinä käyttäjän kanssa, samoin kuin juomien oljet ovat juoman kosketuspiste.

Projektin nimi : Straw, Suunnittelijoiden nimi : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Asiakkaan nimi : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Straw Hanan Pesuallashana

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.