Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Opiskelija-Asuntola

Koza Ipek Loft

Opiskelija-Asuntola Craft312 studio suunnitteli Koza Ipek Loftin opiskelijavierastaloksi ja nuorisokeskukseksi, jonka kapasiteetti on 240 vuodetta 8000 m2 alueella. Koza Ipek Loft -rakennustyöt valmistuivat toukokuussa 2013. Yleisesti ottaen vierastaloon pääsy, pääsy nuorisotaloon, ravintola, kokoushuone ja aula, opiskeluhuoneet, huoneet ja hallintotoimistot 12-kerroksisen rakennuksen monikerroksina, jotka koostuvat innovatiivisesta, modernista ja mukavat asuintilat on suunniteltu. Huoneet 2 hengelle ydinkennoissa, järjestetty kunkin kerroksen, kahden lokeron ja 24 hengen mukaan.

Projektin nimi : Koza Ipek Loft, Suunnittelijoiden nimi : Craft312 Studio, Asiakkaan nimi : Craft312 Studio Partnership.

Koza Ipek Loft Opiskelija-Asuntola

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.