Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rengas

Flowing Arcs

Rengas Tämä rengas on suunniteltu haastamaan perinteistä konseptia, jonka mukaan suurin osa renkaista on pyöreitä. Se koostuu vain jatkuvasta linjasta virtaavista kaareista. Sitä voidaan käyttää joko toisella sormella tai kahdella vierekkäisellä sormella. Koska se ei ole pyöreä, kuten useimmat muut renkaat, olisi hauskaa keksiä erilaisia tapoja käyttää sitä ja myös arvostaa ja nauttia siitä objet d'art -sovelluksena, kun sitä ei käytetä. Tätä monipuolista rengasta voidaan räätälöidä erilaisilla metalleilla ja jalokiviillä asiakkaan toiveiden mukaan.

Projektin nimi : Flowing Arcs, Suunnittelijoiden nimi : Sun Hyang Ha, Asiakkaan nimi : Sun Hyang Ha.

Flowing Arcs Rengas

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.