Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rengas

Flowing Arcs

Rengas Tämä rengas on suunniteltu haastamaan perinteistä konseptia, jonka mukaan suurin osa renkaista on pyöreitä. Se koostuu vain jatkuvasta linjasta virtaavista kaareista. Sitä voidaan käyttää joko toisella sormella tai kahdella vierekkäisellä sormella. Koska se ei ole pyöreä, kuten useimmat muut renkaat, olisi hauskaa keksiä erilaisia tapoja käyttää sitä ja myös arvostaa ja nauttia siitä objet d'art -sovelluksena, kun sitä ei käytetä. Tätä monipuolista rengasta voidaan räätälöidä erilaisilla metalleilla ja jalokiviillä asiakkaan toiveiden mukaan.

Projektin nimi : Flowing Arcs, Suunnittelijoiden nimi : Sun Hyang Ha, Asiakkaan nimi : Sun Hyang Ha.

Flowing Arcs Rengas

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.