Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ravintola Ja Baari

Wah Marathi

Ravintola Ja Baari Yksinkertaisuus on avain tähän boutique-ravintolaan. Se leikkii maallisella ilmeellä ja rohkea rohkeilla väreillä perinteisen paikallisen taiteen e-tosiasioiden, näyttelyiden ja merkantiilien muodossa. Luonnolliset elementit - puu, kivet sekä mielenkiintoinen valon ja varjon leikki elävät jumalallisen kokemuksen, kun virtaat osiosta toiseen. Se kuvaa intialaista filosofiaa melko nerokkaasti ja tarjoaa myös toiminnallisen mutta emotionaalisen ja visuaalisen ilon.

Projektin nimi : Wah Marathi, Suunnittelijoiden nimi : Ketan Jawdekar, Asiakkaan nimi : Magarpatta Clubs and Resorts Pvt. Ltd..

Wah Marathi Ravintola Ja Baari

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.