Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Parvi Viljelytorni

Floating Nests

Parvi Viljelytorni Loft London Farm Tower kuvitteellisen jättimäisen puun muodossa, jonka keinotekoisessa kruunussa kaksi isoa parvelin muodostelmaa on sijoitettu kelluviksi pesiksi. Visio ennennäkemätöntä elämänhalua (joie de vivre) hyödyntäen samalla koko Metropolitan-logistiikkaa. "Kelluva pesäkonsepti" perustuu ilmatilan korkeaan hyväksikäyttöön vastaavan tontin yläpuolella, jolloin minimaalinen vaikutus käytettävissä olevaan tonttipinta-alaan liittyy. Kaikkien pesätasojen pääasiallinen käyttö on määritelty vertikaalisen viljelyn ja asuttavien parvella sijaitsevien alueiden sekoitukseksi.

Projektin nimi : Floating Nests, Suunnittelijoiden nimi : Peter Stasek, Asiakkaan nimi : London .

Floating Nests Parvi Viljelytorni

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.