Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Biometrinen Käyttölaite Ovien Avaamiseen

Biometric Facilities Access Camera

Biometrinen Käyttölaite Ovien Avaamiseen Seiniin tai kioskeihin sisäänrakennettu biometrinen laite, joka kaappaa iiriksen ja koko kasvot, viittaa sitten tietokantaan käyttäjän käyttöoikeuksien määrittämiseksi. Se antaa pääsyn avaamalla ovet tai kirjautumalla sisään käyttäjät. Palauteominaisuudet on rakennettu helppoon itse kohdistamiseen. Ledit valaisevat silmän näkyvästi ja hämärässä on salama. Edessä on 2 muoviosaa, jotka mahdollistavat kaksisävyiset värit. Pienempi osa vetää silmän hienoilla yksityiskohdilla. Muoto yksinkertaistaa 13 edessä olevaa komponenttia esteettisemmäksi tuotteeksi. Se on tarkoitettu yritys-, teollisuus- ja kotimarkkinoille.

Projektin nimi : Biometric Facilities Access Camera, Suunnittelijoiden nimi : Travis Baldwin, Asiakkaan nimi : Crea Inc Design LTD.

Biometric Facilities Access Camera Biometrinen Käyttölaite Ovien Avaamiseen

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.