Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sensuroitu Hana

miscea KITCHEN

Sensuroitu Hana Miscea KITCHEN -järjestelmä on maailman ensimmäinen todella kosketusvapaa moninesteinen annostelijakeittiöhana. Yhdistämällä 2 annostelijaa ja hana yhdeksi ainutlaatuiseksi ja helppokäyttöiseksi järjestelmään, se eliminoi erillisten annostelijoiden tarpeen keittiön työalueen ympärille. Hana on täysin kosketusvapaa, jotta se toimii parhaiten käsien hygieniahyötyinä ja vähentää haitallisten bakteerien leviämistä. Järjestelmässä voidaan käyttää erilaisia laadukkaita ja tehokkaita saippuita, pesuaineita ja desinfiointiaineita. Siinä on markkinoiden nopein ja luotettavin anturitekniikka tarkkuuden saavuttamiseksi.

Projektin nimi : miscea KITCHEN, Suunnittelijoiden nimi : Rob Langendijk, Asiakkaan nimi : miscea GmbH.

miscea KITCHEN Sensuroitu Hana

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.