Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Monitoimilaukku

Collectote

Monitoimilaukku Collectote on 3-yhdessä-laukku, jonka avulla voit organisoida kaiken. Erota iso lähettilaukkusi ja kuljeta välttämättömyystään pienemmässä laukussa matkoille, museokäynteille, luokille, työ- ja messuille. Viestipussi on riittävän suuri, jotta siihen mahtuu yli viisi kirjekokokoista albumia, kannettava tietokone ja yön yli -tavarat. Collectotessa on nahkakorttikotelo ja kaksi irrotettavaa pussia, jotka on erotettu vuoriväristä. Se palvelee monissa erilaisissa tilanteissa, tyydyttäen kaikenlaisten ihmisten tarpeet taiteilijoista avainhenkilöihin.

Projektin nimi : Collectote, Suunnittelijoiden nimi : Yun Hsin Lee, Asiakkaan nimi : Collectors Club of New York.

Collectote Monitoimilaukku

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.